Experts in luchtkwaliteit, geuronderzoek en binnenklimaat

leef in een gezonde omgeving

9.2 Klantwaardering

15 Jaar ervaring

Doeltreffend resultaat

Woont of werkt u in een gezond mileu?

Dagelijks worden mensen bloot gesteld aan zichtbare en onzichtbare problemen in hun woning of werkomgeving. Bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, stankoverlast of diverse soorten schimmels. En dit is slechts een hoofd opsomming.

Intra-Air gebruikt de modernste meettechnieken om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen en hierbij ook de best passende oplossing bieden.

Bent u particulier of bedrijf, kijk dan eens bij onze diensten voor een passende oplossing.

Wij werken o.a. voor

Intra Air werkt in uw regio! Wij hebben een landelijke dekking

Al jarenlang zit ik met een vocht en schimmel probleem. Intra-air gebeld en nog dezelfde dag een afspraak gemaakt. Na een week kreeg ik een uitgebreide rapportage over het milieu in mijn woning. Helemaal super!

Julia Overvlier

Schimmel in huis?

Schimmels, een erg vervelend probleem dat diverse klachten met zich meebrengt. Heeft u bijvoorbeeld last van huiduitslag, geïrriteerde ogen of moeite met ademene? Schimmels kunnen nog wel eens de oorzaak zijn van uw klachten.

U kent ze wel, de zichtbare schimmels zoals de zwarte aanslag in uw douche of de groene schimmelvorming op het kozijn. Maar wist u ook dat schimmels zich onzichtbaar kunnen ontwikkelen zonder dat u hiervan bewust bent? Dit kan een negatief effect hebben op uw gezondheid. Gelukkig heeft de ontwikkeling van schimmels een oorzaak die goed te bestrijden is.

Intra-air meet op diverse plekken in uw woning of werkplek. Dit wordt gedaan doormiddel van luchtmonsters. Deze monsters worden geanalyseerd zodat wij direct kunnen zien welke schimmel er zich in de lucht bevindt en de hoeveelheid. Op basis van deze informatie maken wij een plan van aanpak en adviseren wij u in het oplossen van het probleem.

Bekijk onze mogelijkheden voor een binnenmilieu onderzoek.

Wat klanten over ons zeggen

Intra-air wordt door 104 klanten beoordeeld met een 9,2
4.5/5

Heeft u een hoog ziekteverzuim op het kantoor, of klagen uw medewerkers over onprettige geluiden of geuren? Vraag dan vrijblijvende en offerte aan voor het verrichten van een gericht luchtkwaliteit, geur- en geluidsoverlast onderzoek. Binnen 24 uur ontvangt u deze offerte per mail en veelal kunnen wij binnen 1 week bij u langs komen. Wij bieden u het onderzoek en de oplossing.