Experts in luchtkwaliteit, geuronderzoek en binnenklimaat

Intra Air Den Haag

leef in een gezonde omgeving

24/7 geopend

Doeltreffend resultaat

9.2 Klantwaardering

35 Jaar ervaring

Woont of werkt u in een gezond milieu in Den Haag?

Zowel in een woning of een werkomgeving kan je blootgesteld worden aan problemen. Deze kunnen zichtbaar en onzichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke stoffen, stankoverlast of diverse soorten schimmels. 

Wij bij Intra-Air gebruiken de modernste meettechnieken om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen en hierbij ook de best passende oplossing aanbieden.

Meer informatie over particuliere en zakelijke onderzoeken kunt u onder onze diensten vinden.

gezonde woonstijl intra air

Zakelijke partners

Wij werken in Den Haag! Intra-Air heeft een landelijke dekking

Al jarenlang zit ik met een vocht en schimmel probleem. Intra-air gebeld en nog dezelfde dag een afspraak gemaakt. Na een week kreeg ik een uitgebreide rapportage over het milieu in mijn woning. Helemaal super!

Julia Overvlier

Schimmels of nare geuren in huis in Den Haag?

Heeft u wel eens last gehad van huiduitslag, geïrriteerde ogen of moeite met ademen? Schimmels kunnen dan wel eens de oorzaak zijn van uw klachten.

Als je denkt aan schimmels, denk je vaak gelijk aan de bekende zwarte aanslag in uw douche of de groene schimmelvorming op het kozijn. Maar er zijn ook schimmels die je niet ziet en dus onzichtbaar zijn. Dan wordt het lastiger om de schimmels te vinden of heeft u niet door dat u last van schimmels hebt. Schimmels kunnen een negatief effect hebben op uw gezondheid. Daarom is een regelmatige controle belangrijk. Gelukkig is de oorzaak van schimmels vaak gemakkelijk te bestrijden. 

Intra-air is specialist in het vinden en bestrijden van schimmels. Wij van Intra-air nemen luchtmonsters op verschillende plekken in uw woning of werkplek af. Deze monsters analyseren wij om te zien welke schimmel zich in de lucht bevindt en gelijk ook hoeveel van deze schimmel zich in de lucht bevindt. Op basis van deze informatie stellen wij een plan van aanpak op om jouw ruimte in Den Haag weer schimmelvrij te maken!

Bekijk onze mogelijkheden voor een binnenmilieu onderzoek.

Wat klanten over ons zeggen

Intra-air wordt door 104 klanten beoordeeld met een 9,2
4.5/5

Heeft u een hoog ziekteverzuim op het kantoor, of klagen uw medewerkers over onprettige geluiden of geuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een gericht luchtkwaliteit, geur- en geluidsoverlast onderzoek. Binnen 24 uur ontvangt u de offerte per mail en komen wij binnen 1 week bij u langs. 

© 2020 All rights reserved​

Designed by KBD Design