Experts in luchtkwaliteit, geuronderzoek en binnenklimaat

Intra Air Rotterdam

leef in een gezonde omgeving

24/7 geopend

Doeltreffend resultaat

9.2 Klantwaardering

35 Jaar ervaring

Woont of werkt u in een gezond milieu in Rotterdam?

Dagelijks worden mensen blootgesteld aan zichtbare of onzichtbare problemen, bijvoorbeeld in hun woning of werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke stoffen, stankoverlast of diverse soorten schimmels. 

Intra-Air gebruikt de modernste meettechnieken om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen en hierbij ook de best passende oplossing aanbieden.

Meer informatie over particuliere en zakelijke onderzoeken kunt u onder onze diensten vinden.

gezonde woonstijl intra air

Zakelijke partners

Wij werken in Rotterdam! Intra-Air heeft een landelijke dekking

Al jarenlang zit ik met een vocht en schimmel probleem. Intra-air gebeld en nog dezelfde dag een afspraak gemaakt. Na een week kreeg ik een uitgebreide rapportage over het milieu in mijn woning. Helemaal super!

Julia Overvlier

Schimmels of nare geuren in huis in Rotterdam?

Heeft u wel eens last gehad van huiduitslag, geïrriteerde ogen of moeite met ademen? Schimmels kunnen dan wel eens de oorzaak zijn van uw klachten.

Als we praten over schimmels, herkent iedereen vaak direct de zwarte aanslag in uw douche of de groene schimmelvorming op het kozijn. Er zijn echter veel verschillende soorten schimmels. Er zijn bijvoorbeeld ook schimmels die onzichtbaar zijn. Soms heb je dus niet eens door dat deze schimmels aanwezig zijn. Schimmels kunnen een negatief effect hebben op uw gezondheid. Het is daarom belangrijk om regelmatig een uitgebreide controle van uw leef of werkomgeving te doen. Gelukkig is de oorzaak van schimmels vaak gemakkelijk te vinden en te bestrijden. 

Intra-air is specialist in onderzoek naar schimmels en deze bestrijden. Op verschillende plekken in uw woning of werkplek nemen wij monster af. Vervolgens analyseren wij deze monsters om het type en de hoeveelheid van de schimmels te ontdekken. Op basis van deze informatie stellen wij daarna een plan van aanpak op om jouw ruimte in Rotterdam weer schimmelvrij te maken!

Bekijk onze mogelijkheden voor een binnenmilieu onderzoek.

Wat klanten over ons zeggen

Intra-air wordt door 104 klanten beoordeeld met een 9,2
4.5/5

Heeft u een hoog ziekteverzuim op het kantoor, of klagen uw medewerkers over onprettige geluiden of geuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een gericht luchtkwaliteit, geur- en geluidsoverlast onderzoek. Binnen 24 uur ontvangt u de offerte per mail en komen wij binnen 1 week bij u langs. 

© 2020 All rights reserved​

Designed by KBD Design