Experts in luchtkwaliteit, geuronderzoek en binnenklimaat

Intra Air Utrecht

leef in een gezonde omgeving

24/7 geopend

Doeltreffend resultaat

9.2 Klantwaardering

35 Jaar ervaring

Woont of werkt u in een gezond milieu in Utrecht?

Dagelijks worden mensen in woning of werkomgeving blootgesteld aan problemen. Deze kunnen zowel zichtbaar als onzichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke stoffen, stankoverlast of diverse soorten schimmels. 

Intra-Air gebruikt de modernste meettechnieken om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen en hierbij ook de best passende oplossing aanbieden.

Meer informatie over particuliere en zakelijke onderzoeken kunt u onder onze diensten vinden.

gezonde woonstijl intra air

Zakelijke partners

Wij werken in Utrecht! Intra-Air heeft een landelijke dekking

Al jarenlang zit ik met een vocht en schimmel probleem. Intra-air gebeld en nog dezelfde dag een afspraak gemaakt. Na een week kreeg ik een uitgebreide rapportage over het milieu in mijn woning. Helemaal super!

Julia Overvlier

Schimmels of nare geuren in huis in Utrecht?

Heeft u bijvoorbeeld last van huiduitslag, geïrriteerde ogen of moeite met ademen? Schimmels kunnen de oorzaak zijn van uw klachten.

Er bestaan veel verschillende soorten schimmel. Je hebt de bekende zwarte aanslag in uw douche of de groene schimmelvorming op het kozijn. Maar er zijn ook schimmels die onzichtbaar zijn. Vaak heb je dus niet eens door dat deze schimmels aanwezig zijn in uw ruimte. Echter kunnen schimmels een negatief effect hebben op uw gezondheid. Daarom is het belangrijk om regelmatig te controleren of u schimmels in huis of kantoor hebt. Gelukkig is de oorzaak van schimmels vaak gemakkelijk te bestrijden. 

Intra-air is specialist in luchtreiniging en onderzoek doen naar schimmels. Wij meten doormiddel van luchtmonsters, op verschillende plekken in uw woning of werkplek. Deze monsters analyseren wij vervolgens om te zien welke schimmel zich in de lucht bevindt en gelijk ook hoeveel van deze schimmel zich in de lucht bevindt. Op basis van deze informatie stellen wij daarna een plan van aanpak op om jouw ruimte in Utrecht weer schimmelvrij te maken!

Bekijk onze mogelijkheden voor een binnenmilieu onderzoek

Wat klanten over ons zeggen

Intra-air wordt door 104 klanten beoordeeld met een 9,2
4.5/5

Heeft u een hoog ziekteverzuim op het kantoor, of klagen uw medewerkers over onprettige geluiden of geuren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een gericht luchtkwaliteit, geur- en geluidsoverlast onderzoek. Binnen 24 uur ontvangt u de offerte per mail en komen wij binnen 1 week bij u langs. 

© 2020 All rights reserved​

Designed by KBD Design