Heb jij een onderzoekend karakter en wil je jezelf ontwikkelen tot specialist in een vakgebied dat op dit moment enorm actueel is? Solliciteer dan nu voor de functie van junior specialist binnenmilieu!

Opleidingsniveau: MBO

Aantal uren: 32 – 36 uur

Vakgebied: Binnenmilieu, Veiligheid, Techniek

Solliciteer voor: 26-04-2022

Wat ga je doen?

Als junior specialist binnenmilieu lever je dagelijks een bijdrage aan een gezond en schoon binnenmilieu bij onze klanten.

Vol enthousiasme ga je bij onze klanten langs om onderzoek te verrichten naar binnenmilieu gerelateerde klachten. Je kan hierbij denken aan klachten op het gebied van luchtkwaliteit, nare geuren, schimmel etc.

Door middel van de modernste meettechnieken stel jij vast wat de oorzaak is van het probleem en voorzie je de klanten van advies over hoe hiermee om te gaan.

Kortom, middels jouw werk maak je daadwerkelijk een verschil in het dagelijkse leven van onze klanten.

Intra-Air bus

Hoe ziet een dag in het leven van een junior specialist binnenmilieu eruit?

Nadat jij volledig ingewerkt ben door een van onze specialisten wordt het tijd om zelfstandig op pad te gaan.

Doordat je een dag van tevoren een overzicht krijgt van de werkzaamheden voor de volgende dag, kan je ’s ochtends gelijk richting je eerste klant vertrekken. Aangezien je uitgerust bent met de modernste meetapparatuur beschik je uiteraard ook over je eigen bestelbus van de zaak!

Nadat je meerdere klanten op een dag blij hebt gemaakt door middel van zowel jouw nauwkeurige manier van onderzoek doen als jouw uitgebreide kennis op het gebied van binnenmilieu wordt het weer tijd om naar huis te gaan.

Eenmaal thuis aangekomen bel je nog even na met collega’s om de dag te bespreken en werk je nog wat administraties weg

Ons aanbod

Werken voor Intra Air betekent werken voor een organisatie waarbij ook jouw welzijn en ontwikkeling centraal staat. Op basis van je opleiding en werkervaring bieden we een marktconform salaris. Daarnaast heb je de beschikking over een bedrijfsauto die je mee naar huis neemt en bieden wij een eind van het jaar bonus.

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en ben je ervan overtuigd dat dit jouw roeping is? Stuur ons dan zo snel mogelijk je cv met een motivatie.

Meer informatie over deze vacature? Bel naar 085-1301869 of stuur een mail naar info@intra-air.nl