Rookgeur verwijderen

Rookgeur verwijderen?

Een rookgeur wordt vaak als vervelend ervaren. Het is namelijk een vieze geur en het kan immers heel ongezond zijn. Zo is het een nare verrassing als er in uw nieuwe droomhuis een muffe rookgeur hangt en is het verwijderen ervan vaak een hels karwei. Daarom raden wij het aan om dit uit te besteden aan een professionele partij. Wij helpen u hier graag bij! Wij kunnen een geuronderzoek doen en het probleem oplossen. Vraag nu een offerte aan!

Heeft u snel een vraag? 24/7 telefonisch bereikbaar!
Telefoonnummer: 085 – 130 1869

Wilt u graag de rookgeur zelf verwijderen in uw huis? Geen probleem! Wij geven u hieronder een aantal tips hoe u dit zonder professioneel materiaal voor mekaar krijgt.

Simpele oplossingen

Allereerst hebben we de simpele methodes die relatief weinig geld kosten. In een auto of huis waar altijd al in is gerookt, kan het openen van alle ramen, deuren en roosters efficiënt en kosteloos zijn. Door alles lekker open te gooien, maakt de rooklucht plaats voor frisse buitenlucht. Echter zorgt deze oplossing er niet voor dat u van alle rookgeur af bent!

Nog een manier die relatief goedkoop is, is om de geur te neutraliseren. Denk hierbij aan het aansteken van wierookstokjes of het spuiten van luchtverfrissers. Ook kan het gebruik van gemalen koffie een goede uitkomst bieden. De koffie is een natuurlijke geurvreter en kan dus goed helpen met het neutraliseren. Plaats over de gehele ruimte kleine beetjes koffie (in schaaltjes of bordjes).

Werkt dit nog steeds niet? Dan kunt u ook azijn inzetten. Dit middel ruikt heel sterk van zichzelf en is heel goed in het verdringen van de rookgeur. Al ruikt het wondermiddeltje zelf ook niet best, verdwijnt deze vanzelf weer. Gouden tip bij het gebruiken van azijn: open alle ramen en deuren in het huis! Zoals eerder vernoemd kan zo de lucht goed verversen en krijgt u geen traanogen van het azijn!

rookgeur verwijderen in huis met intra air

Snel de rookgeur verwijderen? Neem contact op!

Rookgeur verwijderen begint bij de bron

De eerder genoemde oplossingen zijn allemaal goede manieren om de rooklucht te maskeren, maar hierdoor blijven wel de schadelijke stoffen hangen. Als u écht effectief wilt werken is het verstandig om het probleem bij de bronnen aan te pakken. Hoe u dat doet, leggen we graag uit.

Een ruimte waarin jarenlang gerookt is, is moeilijk binnen korte tijd zelf schoon te krijgen. Het aanpakken van de ruimte zelf kan wel al een goed begin zijn. Denk hierbij aan het schoonmaken van de meubels met groene zeep of door het strooien van baking soda. Maar ook aan het wassen van de gordijnen! Kijk hierbij goed naar het waslabel zodat ze niet gaan krimpen.

Ook dienen de muren opnieuw geverfd te worden en mag het plafond ook een opknapbeurt krijgen. De geur van verf zelf is namelijk een sterke geur om de nare rookgeur tegen te gaan, überhaupt het oververven van de met rook vervuilde verf kan goed helpen.

Wij helpen u graag!

Klinken de bovenstaande oplossingen u als te veel werk? Of wilt u er zeker van zijn dat het meteen goed gedaan wordt? Dan komen wij graag langs voor een grondig geuronderzoek. Zo sporen we de bron specifiek op, meten we het gevaar en verhelpen we u graag van de nare geur. Vraag nu een offerte aan!

Vrouw in de backoffice