Schimmel laten verwijderen

Schimmel laten verwijderen in huis

Schimmel verwijderen in huis is een lastige, maar zeer belangrijke klus. Het kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. In het geval van schimmel is het niet alleen belangrijk om het te laten verwijderen, maar ook om de oorzaak van de schimmelvorming te vinden. Vandaar dat vanuit ons perspectief het bestrijden van schimmel een tweeledig proces is.

Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te vinden. Door het vinden van de oorzaak kunnen wij garanderen dat de schimmel ook na de verwijdering weg blijft. Nadat de oorzaak duidelijk is, gaan wij over op het daadwerkelijk bestrijden van de schimmel. Dit doen wij altijd in samenspraak met de klant, zodat we een behandelingsstrategie kiezen die aansluit op de situatie en de behoefte van de klant.

Schimmel laten verwijderen in de badkamer

De ideale situatie voor schimmelvorming is een plek waar het vochtig is. Schimmels komen daarom vaak voor in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer, douche en slaapkamer. Schimmels verwijderen in de badkamer kan in sommige kleine gevallen ook met huishoudmiddelen. Het probleem is daarmee niet direct opgelost. Bij een complex geval van schimmelvorming zal de schimmel behandeld en verwijderd moeten worden door een professionele partij. Dit aangezien schimmel ook schadelijk kan zijn voor de gezondheid en men vooraf niet altijd weet waar men mee te maken heeft. 

Een professionele partij voor het verwijderen van schimmel

Schimmelvorming kan een hardnekkig probleem vormen. Schakel daarom een professionele partij in om de schimmel in uw woning te laten verwijderen. Intra-Air kan u hierin zeker van dienst zijn. Neem gerust contact op met ons via het telefoonnummer 085-1301869 of vraag direct een offerte aan op onze website. Wij nemen uw offerte-aanvraag binnen 24 uur in behandeling. Een van onze experts zal contact met u opnemen en vragen naar de huidige situatie. We plannen dan ook direct een afspraak voor een onderzoek. U ontvangt daarna een uitgebreid rapport en een plan van aanpak om de schimmel te verwijderen.

geuronderzoek omdat de afvoerput stinkt