Zakelijk binnenmilieu onderzoek

Een gezond binnenmilieu is niet alleen essentieel in uw leefomgeving maar ook in uw werkomgeving. Een slechte luchtkwaliteit op kantoor kan zowel uw eigen gezondheid als die van uw werknemers in gevaar brengen. Schadelijke stoffen die in de lucht hangen worden ingeademd wat vervolgens kan leiden tot infecties en ziektes. Door een goede luchttoevoer kunt u als werkgever ervoor zorgen dat uw werknemer optimaal kan presteren. Hierdoor zal het ziekteverzuim lager zijn, personeel meer energie hebben en zal de arbeidsproductiviteit toenemen. Ga door ons zakelijk binnenmilieu onderzoek voor een veilig kantoor.

Alles omvattend onderzoek

Tarieven NL en Belgie

Intra-air wordt door 104 klanten beoordeeld met een 9,2
4.5/5

Een gezonde werkplek is niet zo vanzelf sprekend. Het binnenklimaat op kantoor is veelal 2 tot 4 keer zo vervuild als het buitenklimaat. Dit komt vaak door de activiteiten die in de werkomgeving plaatsvinden zoals; roulatie in werkplekken, transpireren van werknemers, vervuilde handen.

Teveel vocht op kantoor stimuleert bijvoorbeeld het ontstaan en groeien van schimmels en bacteriën. Daarnaast zijn er ook meerdere andere ziektemakers die een negatieve impact kunnen hebben op de binnenklimaat binnen uw organisatie. Vaak voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld formaldehyde, straling en fijnstof.  Voor u als werkgever is het daarom belangrijk om te zorgen voor een goed binnenklimaat . 

wij mensen leven veelal binnen

Wist u dat de mens gemiddeld 90% van de tijd binnen doorbrengt?

Ventileren is noodzaak

Een goed werkend ventilatiesysteem zorgt dat het binnenklimaat voortdurend voorzien wordt van verse, frisse (gefilterde) buitenlucht

Vervuild binnenklimaat

Het binnenklimaat is vaak 2 tot 4 keer zo vervuild als het buitenklimaat.

Een binnenklimaat dat in balans is is van groot belang voor de gezondheid. Het verkleint de kans op longaandoeningen zoals astma en COPD. Daarnaast zorgt vervuilde lucht met weinig zuurstof voor een concentratie verlies, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Bactieren, virussen en schimmels blijven langer in een vervuild binnenklimaat hangen waardoor werknemers sneller vatbaar zijn voor ziektes. Dus als u de veiligheid van werknemers hoog in het vaandel neemt, kies dan voor ons zakelijk binnenmilieu onderzoek.

Geur onderzoek

Vind en bestrijd geuren die een gevaar vormen voor de productiviteit en mogelijk de gezondheid van uw medewerkers

Schimmel onderzoek

Wij sporen zichtbare en onzichtbare schimmels op. Verbeter de gezondheid en werkomstandigheden.

Ozon behandeling

Vind en dood bacterien en micro-organismen die ontstaan op de werkplek. Creeer een gezonde werkomgeving voor uw personeel.